OKULUMUZ ANASINIFI VE 1.SINIF KAYIT TARİHLERİ

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Kayıt İşlemleri Bilgilendirme Duyurusu

Bu duyuru velilerimizi bilgilendirmek amacıyla yapılmakta olup, kayıt işlemleri ile ilgili MEB Okul Öncesi ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği ve Bakanlığımızın ilgili emirleri esas alınmaktadır.

Okulumuz adres kayıt alanında bulunan öğrenciler için 2023-2024Eğitim -Öğretim yılı okul öncesi ve 1.sınıf öğrenci kayıtlarımız

10.07.2023  Pazartesi tarihi itibariyle başlayacaktır.

Kayıtlarımız saat 10:00-15:00 arası bizzat Öğrenci Velisi(Anne-Baba veya mahkeme kararı ile vasi olan kişi)tarafından okulumuzda yapılacaktır.

2017 Eylül ve öncesi doğan çocuklar için 1. sınıf kayıtları zorunludur. Sadece RAM raporu ile kayıt erteleme yapılabilir.

2017 Ekim, Kasım ve Aralık doğumlu öğrenciler veli dilekçesi ile kayıt erteleyebilir.

2018 Ocak, Şubat ve Mart doğumlu öğrenciler veli dilekçesi ile 1. sınıfa kayıt olabilir.

2017 Ekim, Kasım ve Aralık doğumlu öğrenciler 1. sınıftan kayıt erteleme yaparak ana sınıfına kayıt olabilir.

2018 doğumlu çocuklar ana sınıfına kayıt olabilir.(Anasınıfı kontenjanımız sınırlıdır)